Καλώς ήρθατε στο Portalistiles.gr!

Με υπερηφάνεια και πάθος για την τέχνη της τοποθέτησης πλακιδίων, η εταιρεία μας είναι ο προορισμός σας για προϊόντα υψηλής ποιότητας και επαγγελματικές υπηρεσίες. Ιδρυμένη από τον έμπειρο επαγγελματία Νίκο Πορτάλις, όπου από το 1994 εργάζεται στον χώρο των πλακιδίων, η επιχείρησή μας έχει χτίσει μια αξιόλογη φήμη στον χώρο της τοποθέτησης πλακιδίων.

Ο ιδιοκτήτης μας, Νίκος Πορτάλις, μετρά πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ξεκινώντας από την τοποθέτηση πλακιδίων και εξελίσσοντας το ταλέντο του στον τομέα. Η εμπειρία του και η γνώση του περιλαμβάνουν κάθε πτυχή της διαδικασίας, από την επιλογή των υλικών έως την τελειοποίηση κάθε λεπτομέρειας.

Στην επιχείρηση μας, δεν προσφέρουμε απλώς προϊόντα – προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Μέσα από την εμπειρία μας, έχουμε καθιερώσει ένα κατάστημα όπου επιλέγουμε προσεκτικά πλακάκια υψηλής ποιότητας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Καθιστούμε την εμπειρία της αγοράς σας εύκολη και ευχάριστη, παρέχοντας συμβουλές και υποστήριξη για την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για τις ανάγκες σας.

Επισκεφθείτε μας σήμερα στο Γέρακα Αττικής οδό Αγίου Νεκταρίου 87 και ανακαλύψτε τον κόσμο των ποιοτικών πλακιδίων με την εγγύηση της εμπειρίας και του επαγγελματισμού που μόνο η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.